Visegrád
Magyarország


6 200 Ft-tól
Fő/ éj

Tenerife
Spanyolország


33 900 Ft-tól
Fő/7 éj

Harkány
Magyarország


5 400 Ft-tól
Fő/ éj

Gyula
Magyarország


7.225 Ft-tól
Fő/ éj

Foglalási feltételek


Út kiválasztása, foglalás megkezdése

Az úti cél megválasztásához utasaink igénybe vehetik weboldalunkat, melynek segítségével könnyen és gyorsan találhatják meg a legmegfelelőbb ajánlatot. A szállás kiválasztásához segítséget jelent az üdülőkről megjelenő leírás. A szálláshelyek besorolása (azaz hány csillagos a szálláshely) mindig az adott ország meghatározása szerint történik. Egy-egy régióhoz, illetve szálláshelyhez kapcsolódva találja meg az oda szóló konkrét utazási ajánlatokat. A kiválasztott utazási ajánlatra kattintva megtekintheti az utazás módját, időtartamát, a szállás adatait, valamint az indulási időpontokat. Az oldalra feltöltött információk tartalmazhatnak hibás vagy hiányos adatokat, melyért felelősséget nem vállalunk! A foglalás megkezdéséhez két lehetőség áll utasaink rendelkezésére. Az egyik lehetőség, hogy online rendszerünkön keresztül az ajánlatkérés funkció segítségével konkrét információkat kér az adott üdüléssel kapcsolatban. Az ajánlatkérés elküldése után kérjük, ellenőrizze postaládáját, ha feldolgoztuk a kérését, e-mailben értesítjük! A másik lehetőség, hogy a kiválasztott utazási ajánlat részleteiről közvetlenül munkatársunk ad információt irodánk központi telefonszámán. A foglalással kapcsolatos dokumentumokat a foglalásban megadott email címre küldjük ki, ezért kérjük csak valós email címet adjon meg és folyamatosan kísérje figyelemmel! A kiküldött dokumentumokat kézbesítettnek tekintjük. Nem olvasott, nem megkapott és nem letöltött dokumentumok hiányosságából fakadó károkért felelősséget nem vállalunk!

 

Megrendelés visszaigazolása

A megrendelése véglegesítése után azonnal lépünk az utazásszervező felé és ellenőrizzük, hogy a kiválasztott utazáson vannak-e még szabad helyek. Azt, hogy a kiválasztott útra van-e hely, e-mailen vagy telefonon igazoljuk vissza az Ön részére. Ezután kitöltjük Önnek az utazási szerződést és az utazás költségéről szóló számlát, amely lehetővé teszi, hogy a szolgáltatást kifizethesse. Figyelem: a szolgáltatások végleges megrendelése akkor történik meg, ha hozzánk visszaérkezett az aláírt utazási szerződés (faxon, E-mail ben vagy eredetiben), illetve teljesítésre került a megadott részvételi díj kifizetése. A teljesítés lehet banki átutalás vagy készpénzfizetés. Miután az Ön útválasztása és ennek költségének kifizetése között több nap telhet el, elképzelhető, hogy ezalatt az idő alatt a kiválasztott útra a helyek betelnek. Amennyiben ez a ritkán, de előfordulható esemény bekövetkezik és már nincsen hely a kiválasztott időpontra vagy szálláshelyre, javaslatot teszünk más, hasonló útra, Önnel egyeztetve. Lehet, hogy egy-két nap eltéréssel, vagy egy hasonló szálláshelyre tudunk biztosítani az Ön és útitársai részére helyet. Természetesen Ön dönti el, hogy élni kíván-e a felkínált lehetőséggel. Amennyiben nem kíván élni és közösen nem tudunk Önnek megfelelő utat biztosítani, a befizetett összeget kamatmentesen visszafizetjük azzal a feltétellel, hogy az ebből eredő bármilyen kárigényét nem áll módunkban elfogadni és elismerni. Az út rendelkezésre állását jelző e-mailt követően Önnek többféleképpen is lehetősége van az útra befizetni. Bármely fizetési módot is választja, fontos, hogy az út rendelkezésre állását jelző visszaigazolásunkat, és az elkészített utazási szerződés aláírását követően meg kell történni az előleg - mely általában az út teljes részvételi díjának 40%-a - befizetésének. Bizonyos esetekben, amikor az indulási időpontig 35 napnál kevesebb van hátra, a teljes részvételi díj egyösszegű befizetése szükséges. Az előleg beérkezését követően véglegesítjük foglalását az utazásszervezőnél. Nagyon fontos, hogy mielőbb megtörténjen a részvételi díj befizetése, mert ez után tudjuk a foglalást véglegesíteni.

 

Módosítási díj felszámítása az alábbi esetekben történik 

        Megrendelt és aláírt szerződés/ foglalás esetén név vagy utazási időpont változtatást kér

        Utólagos számla kiállítást kér más névre vagy címre

        Szállodaváltoztatást kér már megrendelt és aláírt szerződés/ foglalás során

        Személyes Vízumügyintézést kér adott úthoz

 

Fizetés átutalással

Önnek lehetősége van arra, hogy a Go Solutions Group Kft. bankszámlájára közvetlenül átutalja, vagy készpénzben befizesse a részvételi díj összegét.

Bankszámlaszám: 10700275-67154041-52000001

SWIFT: CIBHHUHB

IBAN: HU76-1070-0275-6715-4041-5200-0001

 

Dokumentumok átvétele

A részvételi jegyet általában 3-7 nappal az utazás megkezdése előtt juttatjuk el Önnek. Ugyanakkor néhány esetben igazodni kell az utazásszervező iroda gyakorlatához és a repülőtéren, pályaudvaron kapja meg a vouchert, repülőjegyet. Természetesen minden esetben küldünk az Ön részére olyan dokumentumot, amivel igazolni tudja befizetését. A foglalás minden lépésében bővebben adunk információt a teendőkről.